login | klant wordenwinkelwagen: 
[leeg]
Waarom Giggotickets?
  • 100% authentieke tickets
  • Geen verborgen kosten
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Velig (Internationaal) bestellen & betalen
  • Geen wachtrijen!
  • 100% aankoopgarantie

Lees meer
nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Giggotickets.nl

E-mailadres:
 
Gegevens
Klantenservice
klantenservice@giggotickets.nl
(Op werkdagen binnen 24 uur reactie!)
 
Telefoon
0031 (0)75 615 32 86
(Beperkte bereikbaarheid - mailen is sneller!)

Vind ons op Facebook
facebook.nl/giggotickets

 
Bedrijfsgegevens
KVK 22048748
BTW: NL1475.70.104.B01

 Home > populair > Shrek de Musical > wiki

Shrek de Musical

Shrek The Musical speelt sinds juni van dit jaar voor uitverkochte zalen in Londen en is op nationale tour door Amerika. Vanaf oktober 2012 is deze internationale succesmusical ook in Nederland te zien; exclusief in het RAI Theater. Met in de hoofdrol als prinses Fiona Kim-Lian van der Meij.

De musical ‘Shrek’ volgt bijna letterlijk het verhaal van de eerste en meest populaire film. ‘Shrek’ gaat over een reusachtig groen wezen die van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren in zijn moeras, permanent, op bezoek krijgt. De kwade Lord Farquaad heeft namelijk alle sprookjesfiguren uit het land verbannen. Shrek pikt dit niet, en besluit met ezel Donkey naar Farquaad te gaan om verhaal te halen. Hij ontdekt dat Farquaad bevangen is geraakt door de schoonheid van prinses Fiona. Zij zit echter gevangen in een toren, bewaakt door een vuurspuwende draak. Farquaad sluit een sluwe deal met zijn groene opponent, waarna Shrek ten velde trekt om Fiona uit haar benarde positie te bevrijden. Als Shrek echter kust met prinses Fiona, zal daarna niets meer hetzelfde zijn.


Shrek de Musical, Shrek de Musical tickets, Shrek de Musical kaarten, Shrek de Musical kaartjes, Shrek de Musical voorverkoop, Shrek de Musical tickets kopen, Shrek de Musical tickets bestellen, Shrek de Musical kaarten kopen, Shrek de Musical concertagenda, Shrek de Musical tourschema, Shrek de Musical kaartje, Shrek de Musical ticketservice, Shrek de Musical ticket service, Shrek de Musical ticketmaster, Shrek de Musical ticket master, Shrek de Musical giggotickets, Shrek de Musical giggo, Shrek de Musical giggo tickets, Shrek de Musical kaarten online bestellen, Shrek de Musical tickets online kopen, Shrek de Musical etickets, Shrek de Musical vvk, Shrek de Musical rtltickets, Shrek de Musical rtl tickets, Shrek de Musical kaartjes kopen, Shrek de Musical kaartjes bestellen, Shrek de Musical ticketshop, Shrek de Musical tour, Shrek de Musical voorstellingen, Shrek de Musical concert kaarten, Shrek de Musical concert tickets, Shrek de Musical concert kaartjes, Shrek de Musical tickets online kopen, Shrek de Musical tickets online bestellen, Shrek de Musical nederland, Shrek de Musical europa, Shrek de Musical belgie, Shrek de Musical amsterdam,
© KWD Design 2016