login | klant wordenwinkelwagen: 
[leeg]
Waarom Giggotickets?
  • 100% authentieke tickets
  • Geen verborgen kosten
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Velig (Internationaal) bestellen & betalen
  • Geen wachtrijen!
  • 100% aankoopgarantie

Lees meer
nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Giggotickets.nl

E-mailadres:
 
Gegevens
Klantenservice
klantenservice@giggotickets.nl
(Op werkdagen binnen 24 uur reactie!)
 
Telefoon
0031 (0)75 615 32 86
(Beperkte bereikbaarheid - mailen is sneller!)

Vind ons op Facebook
facebook.nl/giggotickets

 
Bedrijfsgegevens
KVK 22048748
BTW: NL1475.70.104.B01

 Home > De Nieuwe Vorst
locaties

De Nieuwe Vorst

Willem II straat 49
5038 BD Tilburg (Nederland)

Wist je dat er in de Willem II straat - verborgen in een historische villa - een theater huist? En niet zo maar een theater! De schaal is intiem en warm. Je zit in onze zalen dicht op de huid van acteurs of dansers en na de voorstelling zitten ze aan het tafeltje naast je. Dit theater heet Theater De NWE Vorst en je vindt het op nummer 49. In ons aanbod heeft vermaak de inhoud niet verdrongen, maar gaan deze juist hand in hand. In een ontspannen sfeer en met plezier laten we zien wat er toe doet.
Wij willen een plek zijn voor Tilburg. Daarom geven we veel ruimte aan dat wat in Tilburg georganiseerd wordt en aan wat aansluit op onze ambitie de stad te verrijken en te verdiepen. Elk jaar gaan we talloze samenwerkingsprojecten aan en maken we ruimte voor gastvoorstellingen en festivals. Met liefde en plezier koppelen we hierbij theater aan muziek, video, debat, lezing of ontspanning en tonen we de creatieve programma’s van onze gasten.


De Nieuwe Vorst, De Nieuwe Vorst tickets, De Nieuwe Vorst tickets kopen, De Nieuwe Vorst kaarten bestellen, De Nieuwe Vorst tickets, De Nieuwe Vorst kaarten, De Nieuwe Vorst kaartverkoop, De Nieuwe Vorst kaartjes, De Nieuwe Vorst kaart verkoop, De Nieuwe Vorst ticketservice, De Nieuwe Vorst verkoop tickets, De Nieuwe Vorst agenda, De Nieuwe Vorst giggotickets, De Nieuwe Vorst giggo tickets, De Nieuwe Vorst Tilburg, De Nieuwe Vorst Tilburg tickets, De Nieuwe Vorst Tilburg kaarten, De Nieuwe Vorst Tilburg kaartjes, De Nieuwe Vorst Tilburg kaartverkoop, De Nieuwe Vorst Tilburg kaart verkoop, De Nieuwe Vorst Tilburg voorverkoop, De Nieuwe Vorst Tilburg vvk, De Nieuwe Vorst Tilburg ticketservice, De Nieuwe Vorst Tilburg kaarten kopen, De Nieuwe Vorst Tilburg kaarten bestellen, De Nieuwe Vorst Tilburg tickets kopen,
© KWD Design 2016